Over Remote

Kan niet, bestaat niet.

De oorsprong van Remote Engineer is gebaseerd op een vraag van een machinebouwer. Hij wilde graag de door hem ontwikkelde machines op afstand kunnen benaderen. Vooral om reistijd en kosten te besparen. Maar ook om afnemers extra service en zekerheid te bieden. De oplossing die we bedachten is de basis van wat Remote Engineer nu is.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een organisatie met verschillende afdelingen en expertises. Sinds onze start in 2010 volgen ontwikkelingen op het gebied van IIoT en Industrie 4.0 elkaar in een razend tempo op. Wij hebben natuurlijk ook niet stil gezeten en bieden vandaag én morgen een breed scala state-of-the-art remote producten en diensten.

Meesters in maatwerk

Kan niet bestaat niet. Met die mentaliteit benaderen we elk vraagstuk, hoe complex en uniek ook. Daarom begint elk maatwerktraject met een goed gesprek. Jouw specifieke wensen vertalen we vervolgens in een totaaloplossing waarmee je meteen vooruit kunt. En waarmee je op afstand bovenop en midden in de machine, het gebouw of installatie zit. Klaar om te analyseren, te interpreteren en – als de situatie daar om vraagt – in te grijpen. Door onze unieke combinatie van hardware en software krijgen wij wél voor elkaar wat jij wilt. Ook als het anderen niet is gelukt.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de rol van automatisering en kunstmatige intelligentie alleen nog maar toe gaat nemen. Soms denken we zelfs dat we nog maar aan het begin staan van het uitdagende tijdperk van computerisering, robotisering en automatisering. Wij willen aangesloten zijn bij alle relevante ontwikkelingen om deze te kunnen vertalen in een innovatief diensten- en productenaanbod. De wereld een stukje mooier, duurzamer, gezonder en zorgelozer maken is onze stip aan de horizon.

Missie

Wij willen onze relaties de hoogste kwaliteit diensten en producten leveren en hen voortdurend verrassen met innovatieve oplossingen. Als opdrachtgever kun je dan ook rekenen op een open en betrokken samenwerking én op maat gesneden oplossingen. Hierbij streven we altijd optimale processen, maximale kostenreductie en verregaande verduurzaming na. Met als resultaat dat jij je klanten optimaal kunt bedienen of anderszins je professie op z’n compleetst kunt uitvoeren.

Heb je vragen over techniek? Bel of mail Arnold

arnold agema

Arnold Agema

Directeur

Erkend leerbedrijf wij leiden vakmensen op

Wij werken samen met SBB, NHL Stenden Hogeschool en Friesland College om studenten een goede praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Op deze manier werken wij mee aan samenwerking, erkenning, praktijkvorming, kwalificaties en diploma’s. Studenten hebben een frisse kijk op ons bedrijf en nemen nieuwe kennis en andere inzichten met zich mee. Zo helpen we elkaar vooruit!

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)