bnr energie

Energiebeheer

Optimaal duurzaam en energiebewust ondernemen

Ben je technisch?

Voorkom procesverstoringen, onnodige kosten en vertraging bij calamiteiten. Ook op het gebied van energiemanagement en -beheer zijn wij je partner als het gaat om remote access en control. Vaak worden onze diensten ingezet in combinatie met een bestaand energiemanagementsysteem.

24/7 controle en grip

Installaties op het gebied van energiemanagement genereren belangrijke data. Met onze producten en services helpen wij je die data om te zetten in waardevolle, overzichtelijke informatie. Op basis daarvan kun je gericht sturen en snel ingrijpen bij calamiteiten. Met de oplossingen van Remote optimaliseer je workflows en processen, en beschik je over services voor volledige controle en grip.

Onze ‘Industrie 4.0’-oplossingen voor energiebeheer

Remote access

Een industriële ServiceGate VPN-router, een webportal met clientsoftware en verschillende remote services: dat is waar onze totaaloplossing voor remote access uit bestaat. Vanuit één platform beheer en monitor je al je installaties, via je desktop, tablet of smartphone. 24/7 en waar ter wereld je ook bent. 100% veilig, dat spreekt bij ons voor zich.

ServiceGate VPN-routers

Afhankelijk van je gebouwinstallaties en je doelen kun je bij ons kiezen uit deze VPN-routers. Op basis van jouw wensen configureren en testen we de router vooraf.

Webportal met clientsoftware

Welke medewerker heeft tot welk niveau toegang tot welke installaties? Je regelt het eenvoudig in de overzichtelijke webportal. De clientsoftware zorgt ervoor dat geautoriseerde medewerkers verbinding kunnen maken met de installaties die gekoppeld zijn aan hun account. Uiteraard kan de portal in je eigen huisstijl worden ingericht.

Datamonitoring

Met onze service voor datamonitoring heb je 24/7 en overal helder en realtime inzicht in de prestaties van je installaties en andere energiebeheerparameters. Op basis van data die je eenvoudig visualiseert in overzichtelijke dashboards, kun je gefundeerd beslissingen nemen om bijvoorbeeld processen te verbeteren. De dashboards staan altijd tot je beschikking in de portal. Met verschillende widgets kun je de informatie exporteren of omzetten in een ander formaat.

Alarms & events

Met de service ‘alarms & events’ krijg je meteen een signaaltje als er iets aan de hand is met een installatie of als een bepaalde parameter is bereikt. Zo kun je gericht sturen en direct actie ondernemen zonder dat processen onnodig worden verstoord. Je kunt zelf alarmprioriteiten instellen en gebruikers toewijzen die alarmen moeten ontvangen. Ook bepaal je zelf hoe de meldingen worden verstuurd: via e-mail, sms of pushberichten op de smartphone.

Wat leveren onze oplossingen je onder meer op?

Cases

Vorige
Volgende

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)