Cases: succesvolle remote-accessoplossingen in de praktijk

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op de kennis, ervaring en expertise van Remote. Laat je inspireren door een selectie van de oplossingen die we voor én met hen hebben gerealiseerd.

Deze bedrijven gingen je voor

Wat klanten zeggen over Remote

"Dat we voor onze klanten op afstand EasyIO systemen snel en veilig kunnen monitoren en instellen is erg handig. Kortom TOP!"

Robert Brand, Meet- en Regeltechnicus, Hoppenbrouwers Techniek

"Met Remote Engineer als belangrijke partner hebben wij al vele klanten voorzien van innovatieve en betrouwbare oplossingen. Naast de kwaliteit en mogelijkheden van de producten is de aftersale service die zij aanbieden zeer oplossingsgericht. Het gemak waarmee onze organisaties elkaar aanvullen geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst!"

Niels Zuidervaart, Hoofd besturingstechniek, REMONDIS

"Met behulp van Remote kunnen de ondersteunende partijen de machines op afstand benaderen en beheren. Door het toepassen van deze oplossing kan de toegang ook op een veilige wijze gebeuren, omdat je zelf bepaalt of iemand toegang krijgt tot de machine. Bijkomend voordeel is dat je ook sneller functieherstel hebt van de machine, omdat de ondersteunende partij niet voor iedere storing naar de locatie hoeft te komen. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Remote Engineer!"

Ronny Koster – Projectleider IT Materieel & Onderhoud, Nederlandse Spoorwegen

"Door de uitgebreide vakkennis, de korte lijnen én het meedenken van Remote Engineer kwamen we tot een uitstekende oplossing voor onze netwerk-tanklocaties. Deze zijn nu allemaal voorzien van 4G, waardoor we meerdere systemen remote kunnen beheren in heel Europa."

Erik van der Meijde, realisation engineer, OG Clean Fuels

"Professioneel, to-the-point en snel van reageren. Een zakenrelatie waarmee we graag samenwerken."

Edwin van Roessel, Manager Products & Engineering, Securitas

"Binnen BAM zijn we opzoek gegaan naar één systeem waarmee we ons gebouwbeheersysteem onafhankelijk op een veilige manier remote kunnen verbinden met gebouwen en hun systemen. De voorkeur voor Remote Engineer komt voort uit onze wens dat we laagdrempelig kunnen connecten en dat de servicegate V2 een seriële poort heeft zodat we ook oude systemen kunnen aansluiten in het platform." Onze gebruikerswensen worden snel ingevuld, er wordt met korte lijntjes gecommuniceerd en de technische kennis uit de beide vakgebieden vullen elkaar fantastisch aan.

Robert Kazemier – Teammanager Meet- & Regeltechniek, BAM Bouw en Techniek Regio Noord

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)