stanley security

Hoe Securitas er met onze oplossing voor zorgt dat mensen zich overal ter wereld veilig kunnen voelen

Uitdaging

Klantvraag: we zoeken een oplossing voor het hosten van camerasystemen voor beveiligingsdoeleinden voor verschillende locaties. Deze verbindingen moeten uiteraard – het zit niet voor niets in onze naam opgesloten – uiterst veilig, stabiel en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet deze ook geschikt zijn om veel data te transporteren voor het monitoren van de assets van onze klanten.

Oplossing

De ontwikkeling van een unieke eigen Securitas omgeving waarmee slim beveiligde verbindingen gehost kunnen worden. Binnen deze omgeving is er een gedegen koppeling met het datacenter gerealiseerd voor de opslag van beeld- en andere data uit de camera’s. 
Samen met de door ons geleverde hardware is dit maatwerk in optima forma opgeleverd. 
Een oplossing die door geen enkele andere collega geleverd wordt.

Realisatie

Ook deze maatwerkoplossing begon met het goed luisteren naar de klant. Door het combineren van onze kennis van techniek, protocollen en bedrijfsnetwerken zijn wij in staat camera’s te hosten en datastreams te verwerken naar een platform. Hierdoor konden we deze opdrachtgever een even slimme als unieke oplossing bieden. Wij hebben hiervoor onder meer virtuele servers ingericht in ons datacenter (Cloud solution). Daarnaast gebruikt Securitas onze standaard remote access dienst om storingen op te lossen en de camera’s op afstand aan te sturen of te programmeren.

Wat vindt de klant?

Professioneel, to-the-point en snel van reageren. Een zakenrelatie waarmee we graag samenwerken.

Edwin van Roessel | Manager Products & Engineering Securitas

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)