Hardware

Het hart van de Remote-oplossing is de industriële ServiceGate VPN-router. Met deze in eigen huis ontwikkelde router zet je eenvoudig en snel een beveiligde verbinding op. Wij leveren de ServiceGate in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor elk type besturing en netwerk een oplossing is. De ingebouwde firewall zorgt voor optimale bescherming van je netwerk.

Plug & play

Met de ServiceGate-router kun je direct aan de slag. Met één klik maak je een beveiligde verbinding met je PLC, HMI, gebouwbeheersysteem etc. waar dan ook ter wereld. Vervolgens beheer je de machine of installatie alsof je ernaast staat. Lastige installatieprocedures zijn niet aan de orde: alle gewenste instellingen zijn vooraf geconfigureerd en getest. Simply connect & control!

Servicegate v2

ServiceGate V2

Optioneel: inclusief LTE (4G)

Servicegate Nano v3

ServiceGate Nano V3

n

“Heb je specifieke eigen wensen? Ook voor het ontwikkelen van een router op maat staan we voor je klaar.”

Accessoires

Om onze remote oplossingen helemaal op jouw wensen af te kunnen stemmen, bieden we naast onze (maatwerk)oplossingen ook verschillende accessoires.

Wifi-antennes

4G-antennes

M2M-simkaarten

Simkaarten voor M2M-toepassingen (machine-to-machine) bieden spraak-, sms-, of andere vormen van mobiele datacommunicatie. Hierdoor kunnen machines autonoom verbinding maken en op afstand gegevens (realtime) doorsturen. Een M2M-simkaart is veilig, heeft een lange levensduur en geeft de mogelijkheid tot het monitoren en controleren van data.

Wireless Logic biedt IoT/M2M-bundels die speciaal zijn ontwikkeld voor Remote Engineer. Ze beschikken over de juiste M2M-connectiviteitsoplossing, zodat je apparaten veilig en betrouwbaar communiceren en je optimaal gebruik kunt maken van onze IoT-toepassingen.

Overige accessoires

Safety & Security

Bij Remote staan veiligheid en beveiliging voorop. Onze VPN-verbindingen zijn volledig beveiligd met krachtige encryptie, authenticatie en Perfect Forward Secrecy (PFS). We versterken de beveiliging met firewalls en Intrusion Detection Systems (IDS). Reguliere updates, beveiligingsaudits, back-ups en het volgen van best practices voor OpenVPN-implementatie zorgen voor een solide bescherming.

Waarom kiezen voor de oplossingen van Remote?

Cases

Vorige
Volgende

Waarmee kunnen
we je helpen?

Aanvraag Starterkit

ServiceGate V2(LTE)

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano V3

   Offerte aanvragen

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Lite