gebouwbeheer

Gebouwbeheer

Altijd en overal controle en grip op je gebouwinstallaties.

Ben je technisch?

Worstel je met inefficiënte workflows, vertraging bij het oplossen van calamiteiten en onnodige reistijd en kosten? Optimaliseer je gebouwbeheer en ontdek de wereld van ‘smart buildings’: met onze oplossingen zorgen we dat je op afstand installaties kunt benaderen, data kunt verzamelen en op elk moment snel kunt schakelen.

Flexibiliteit en maatwerk

Wij denken met je mee. Ook als je werkt met een bestaand (beheer)systeem. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen verouderde installaties slimmer te maken met onze apparatuur. Op die manier voorkom je aanschaf van nieuwe dure systemen als die nog niet nodig zijn.

Of het nu gaat om bestaande gebouwen of om nieuwbouwprojecten: onze hardware praat met vrijwel alle protocollen. Ook het bestaande netwerk in een gebouw vormt voor ons nooit een probleem.

Volledige controle en grip

Gebouwinstallaties voor zaken als het binnenklimaat, beveiliging en brandveiligheid genereren big data. En die worden waardevol worden als je ze kunt interpreteren. Wij helpen je graag met een gebouwbeheersysteem waarbij je data eenvoudig omzet in onmisbare informatie. Zodat je gericht en snel kunt ingrijpen bij calamiteiten, processen kunt optimaliseren en alles in huis hebt voor volledige controle en grip.

Onze ‘Industrie 4.0’-oplossingen voor smart buildings

Remote access

Vanuit één platform beheer en monitor je eenvoudig al je gebouwinstallaties. Op afstand. Zelfs met je smartphone kun je de door jou geselecteerde machine of installatie – waar ter wereld ook – monitoren en beheren. Met één klik heb je een beveiligde verbinding voor remote access tot stand gebracht en kun je aan de slag.

ServiceGate VPN-routers

Afhankelijk van je gebouwinstallaties en je doelen kun je bij ons kiezen uit deze VPN-routers. Op basis van jouw wensen configureren en testen we de router vooraf.

Webportal met clientsoftware

Bij gebouwbeheer zijn vaak verschillende partijen betrokken. In de overzichtelijke webportal regel je eenvoudig en snel welke betrokken organisatie of medewerker op het juiste niveau toegang heeft tot de installatie(s).

Geautoriseerde medewerkers kunnen in de portal verbinding maken met elke gebouwinstallatie die gekoppeld is aan hun account. De clientsoftware zorgt ervoor dat die verbinding tot stand wordt gebracht. We kunnen de portal helemaal naar jouw wensen inrichten, ook je eigen huisstijl is mogelijk.

Datamonitoring

Binnen de Remote-oplossing krijg je alle belangrijke data van je gebouwbeheerinstallaties inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd in de portal. Uiteraard kun je altijd en overal bij deze data, via je computer, tablet of smartphone.

Met datamonitoring hou je helder inzicht in de realtime installatieprestaties en check je eventuele andere gebouwbeheerparameters. Door het visualiseren van de gegevens in zelf samen te stellen dashboards, maak je van data heldere informatie. Op basis daarvan kun je gefundeerd beslissingen nemen of verbeteringen doorvoeren. Uiteraard bieden de dashboards verschillende widgets om de informatie in het juiste formaat te tonen of te exporteren.

Alarms & events

De service ‘alarms & events’ geeft informatie over de status van en handelingen/gebeurtenissen in de gebouwinstallaties. De meldingen dragen bij aan de veiligheid in het gebouw en het tijdig ontdekken van calamiteiten. Het informeren van gebruikers kan op verschillende manieren: via e-mail, sms of pushberichten op de smartphone. Uiteraard kun je eenvoudig alarmprioriteiten instellen en gebruikers toewijzen die alarmen moeten ontvangen.

Wat leveren onze oplossingen je onder meer op?

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)