vdh water hdr

Hoe VDH Watertechnology opdrachtgevers niet laat zwemmen in onzekerheid

Uitdaging

Van den Heuvel Watertechnology (VDHW) uit Scherpenzeel is producent van zout elektrolyse systemen en zijn daarmee specialist op het gebied van duurzame waterzuiveringstechnieken voor verschillende sectoren. Hierin is de zwembadsector een belangrijke doelgroep. Zwembaden zijn verplicht om dagelijks metingen te verrichten van de kwaliteit van het zwemwater en dit ook te rapporteren aan de gemeente waar het zwembad zich bevindt. Daarnaast staat een snelle service bij VDHW hoog in het vaandel. Het is voor hen dan ook erg belangrijk om snel storingen op afstand op te kunnen lossen als die optreden bij machines die ze geplaatst hebben.

Oplossing

VDHW rust nagenoeg iedere machine die zij plaatsen of in onderhoud hebben uit met een ServiceGate industriële VPN router om op afstand 24/7 service te kunnen verlenen. Door het gebruik van ons portaal en client kan Van den Heuvel op afstand al hun locaties benaderen en de bediening van de machines overnemen indien nodig.

Realisatie

Alle wensen worden gerealiseerd met onze standaardoplossing ServiceGate Lite in combinatie met ons portaal en client. Daarnaast hebben wij een rapportage ontwikkeld op basis van de gegevens die wij uit de besturing van VDHW halen. Hiermee kunnen zwembaden de waterkwaliteit aantonen. De gegevens worden verzameld en gepresenteerd in ons HELIX platform: ons eigen datacollectie platform dat op onze eigen servers draait.

Wat vindt de klant?

VDH Watertechnology werkt al sinds 2013 samen met Remote. Deze samenwerking verloopt al vanaf het begin zeer goed. Door de jaren heen zijn de diverse ontwikkelingen zeer goed doorgevoerd en zijn de producten daarmee op een steeds hoger kwaliteitsniveau gekomen. De ServiceGate’s zoals deze nu zijn sluiten perfect aan op wat wij als VDH Watertechnology nodig hebben om onze zoutelektrolyse-installaties te monitoren en om goede remote service te verlenen.

Jan Aarsen | Technical manager bij VDH Watertechnology

hdr zwembad vdh watertechnology remote

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)