top installatie

Hoe Hoppenbrouwers Techniek haar klanten optimale nachtrust biedt door op afstand altijd dichtbij te zijn

Uitdaging

Ook Hoppenbrouwers Techniek wil besparen op reistijd door op afstand installaties te kunnen benaderen en beheren. Hiermee kunnen ze voldoen aan de door hen opgestelde 24/7 serviceovereenkomsten. De zekerheid dat ze op afstand volledig ‘in control’ zijn levert ze bovendien de nodige zorgeloosheid op.

Oplossing

De oplossing bestaat uit het leveren van hardware en het ontwikkelen van een eigen Hoppenbrouwers Techniek omgeving zodat de beveiligde verbindingen VPN gehost worden. Een dergelijke maatwerkoplossing is één van onze unieke specialismen.

Realisatie

We hebben de wens van Hoppenbrouwers Techniek gerealiseerd met onze standaard remotedienst, inclusief advies over het aanmaken van autorisatieniveaus in ons portal. Hierdoor kunnen de diverse locaties beheerd én gedeeld worden. Zowel onze ServiceGate V2 als de 4G LTE router – voor als er buiten het netwerk van de klant om contact moet worden gemaakt met een locatie – zijn toegepast. Onze oplossing communiceert feilloos met de BACNET protocollen en kan eenvoudig met verouderde besturingen worden verbonden, bijvoorbeeld serieel.

Wat vindt de klant?

Dat we voor onze klanten op afstand EasyIO systemen snel en veilig kunnen monitoren en instellen is erg handig. Kortom TOP!

Robert Brand | Meet- en Regeltechnicus

Top installatiegroep

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)