bnr_overig

Overig

De beste oplossing op maat voor je specifieke werkveld of wens.

Ben je technisch?

In welke branche je ook zit: onze oplossingen bieden je overal en altijd grip op processen en machine-of installatieprestaties.

Met onze producten en services voor remote access analyseer en beheer je besturingen, interfaces en netwerken waar ter wereld ook. Gewoon met je laptop, tablet of smartphone.

Onze ‘Industrie 4.0’-oplossingen voor overige branches

Remote access

Binnen de Remote-oplossing beheer en monitor je op afstaand al je machines, installaties of systemen. Vanuit één platform heb je volledige controle en grip op je al je apparatuur. Gewoon via je computer, tablet of smartphone. 24/7 remote access, waar ter wereld je ook bent.

ServiceGate VPN-routers

Afhankelijk van je installaties en doelen kun je bij ons kiezen uit deze VPN-routers. De router wordt vooraf op basis van jouw wensen geconfigureerd en getest.

Alles vanaf één webportal

Wie tot welk niveau toegang heeft tot welke installaties, regel je eenvoudig in de webportal. De clientsoftware zorgt ervoor dat elke geautoriseerde medewerker veilig kan worden verbonden met de installaties die gekoppeld zijn aan zijn of haar account. En jazeker: de portal kan in je eigen huisstijl worden ingericht.

Datamonitoring

Waar zou je zijn zonder data? Met onze service voor datamonitoring heb je 24/7 en overal helder en realtime inzicht in de prestaties van je installaties en monitor je andere beheerparameters. Het visualiseren van de data in overzichtelijke dashboards stelt je in staat gefundeerd beslissingen te nemen en processen te verbeteren. Met je computer, tablet of smartphone kun je altijd bij de data en dasboards. Uiteraard is het in de dashboards mogelijk informatie te exporteren of om te zetten in een ander formaat.

Alarms & events

Is er iets aan de hand met een installatie of is een vooraf gedefinieerde parameter bereikt? Met de service ‘alarms & events’ krijg je meteen een melding via e-mail, sms of een pushbericht op je smartphone. Dat maakt het mogelijk direct actie onder te nemen zonder dat processen onnodig worden verstoord. Je kunt zelf alarmprioriteiten instellen en bepalen welke gebruikers meldingen en alarmen moeten ontvangen.

Wat leveren onze oplossingen je onder meer op?

Cases

Vorige
Volgende

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)