waterzuivering

Waterbeheer

Veilige, betrouwbare en efficiënte oplossingen voor waterketenbeheer.

Ben je technisch?

Heb je te maken met beperkte monitoring van je waterbeheersysteem, procesvertraging en hoge kosten bij storingen? Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van remote-accessoplossingen voor watermanagement begrijpen wij de specifieke uitdagingen in het waterketenbeheer.

We kunnen je helpen met beheersystemen voor zowel afvalwater, drinkwater, grondwater, neerslag als oppervlaktewater. Veiligheid, 24/7 beschikbaarheid en betrouwbaarheid staan bij al onze producten en services voorop.

Terugdringen van calamiteiten en storingen

Met ons waterbeheerinformatiesysteem krijg je op afstand inzicht in de prestaties van gemalen, kunstwerken en overige objecten. Op basis van deze data kun je proactief werken en storingen voorkomen. En mochten er toch een probleem optreden, dan stelt het systeem je in staat snel reageren en in te grijpen. Optimaal procesbeheer. Daar kun je met onze oplossingen van op aan.

Wij ontwikkelen oplossingen voor onder meer:

 • Rioolgemalen
 • Minigemalen
 • Bergbezinkbassins
 • Stuwen
 • Overstorten
 • Fonteinen
 • Sluizen
 • Meetpunten
 • Kunstwerken
 • Bruggen

Onze ‘Industrie 4.0’-oplossingen voor waterbeheer

Remote access: inzicht en overzicht

Met onze oplossing voor remote access krijg je volledig inzicht in je waterketenbeheerprocessen. Vanuit één platform beheer en monitor je je installatie(s). Op afstand, met je computer, tablet of smartphone.

ServiceGate VPN-routers

Dit zijn de VPN-routers waar je bij ons uit kunt kiezen. De exacte keus is afhankelijk van je installaties en je specifieke wensen voor remote access. De router wordt vooraf in overleg geconfigureerd en getest.

Webportal met clientsoftware

In de webportal bepaal je wie toegang heeft tot een installatie of gebouw en tot welk niveau. Na autorisatie krijgen de betreffende medewerkers toegang tot elke locatie die gekoppeld is aan hun account. Uiteraard zorgen we voor een maximaal beveiligde verbinding via de clientsoftware, met uiteraard tweefactorauthenticatie (2FA). De portal kan in je eigen huisstijl worden ingericht.

Datamonitoring

Meten is weten. Daarom kun je binnen onze oplossing ook gebruikmaken van datamonitoring. Alle data van je waterbeheerinstallaties krijg je overzichtelijk gepresenteerd in de portal. Via je computer, tablet of smartphone heb je 24/7 en overal realtime inzicht in de prestaties van je installatie(s) en eventuele andere waterbeheerparameters.

Met dashboards die je zelf kunt samenstellen, maakt je de gegevens visueel inzichtelijk. Zo zie je in één oogopslag waar je verbeteringen door kunt voeren of processen aan moet passen. Uiteraard heb je binnen de dashboards de beschikking over diverse widgets om de data in het juiste formaat te tonen of te exporteren.

Alarms & events

Via de service ‘alarms & events’ krijg je meteen – en waar je ook bent – een signaaltje als er iets aan de hand is met een installatie binnen je waterbeheersysteem. Je bepaalt zelf hoe je de meldingen ontvangt: via e-mail, sms of pushberichten op je smartphone. Ook kun je de prioriteit van een alarm instellen en gebruikers toewijzen die het alarm moeten krijgen.

Enkele voordelen op een rij

Cases

Waarmee kunnen
we je helpen?

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)