Remote Access

Moderne en veilige industriële Remote Access

Maak simpel en veilig een online verbinding met uw machines en installaties, zodat u effectief kunt beheren en monitoren vanuit verschillende plekken op de wereld. U bent in staat overal en altijd toegang te krijgen tot processen en informatie. Hierdoor blijven de operationele kosten laag en de bereikbaarheid altijd hoog. Onze producten sluiten volledig aan bij de moderne technieken en apparatuur. Wij brengen met ons platform IT, OT en Internet of Things samen.

Totaalconcept voor remote support

Ons Remote Access totaalconcept bestaat uit een ServiceGate (industriële VPN router), Web Portal en Client Software. Met de door u geselecteerde verbinding kunt u met een desktop, tablet of smartphone op afstand beheren en analyseren.

Maak sneller betere beslissingen

Bewaak en controleer industriële machines en processen online waardoor betere operationele beslissingen kunnen worden genomen. Help uw klant sneller en analyseer de prestaties van machines. U bespaart hiermee arbeidskosten, tijd en reiskosten. Natuurlijk op een veilige manier.

Industriële machines verbinden en beheren op afstand​

Praktisch en veilig platform voor machinebouwers

Technologie groeit door en machinebeheer vraagt om steeds meer expertise. Wij groeien mee met onze producten en bevinden ons vooraan in de markt. Met de combinatie van slimme technologieën en eigen knowhow, hebben wij de meest praktische en veilige manier van verbinden via het internet ontwikkeld. Zonder lastige installatieprocedures bij uw klanten en vanzelfsprekend met betrouwbare aftersales en support.

Voorkom foutgevoelig instelwerk

Onze VPN routers worden vooraf geconfigureerd en getest met uw gewenste instellingen, zodat u geen lastige installatieprocedures heeft bij uw klanten. Hiermee voorkomt u foutgevoelig installatiewerk ter plaatse.

Bewuster en slimmer ondernemen

De voordelen van ons platform zijn duidelijk. U kunt snellere service verlenen, u krijgt beter inzicht in metingen en informatie en werkt kostenbesparend. Met onze oplossing heeft u altijd wereldwijd uw machines binnen handbereik.

industriële wifi router
Monitoring en beheer op afstand begint met onze routers

Wat onze klanten zeggen

“Wij ontwerpen, bouwen en leveren innovatieve verwerkings-, weeg- en verpakkingsmachines. Uitmuntende service en support is hierbij cruciaal voor de wereldwijde klantenkring en dus voor ons. Vanuit deze achtergrond hebben wij aan de basis gestaan van de huidige online connectivity oplossing, zoals die geleverd wordt door Remote Engineer. Omdat wij zo nauw betrokken zijn geweest in de ontwikkeling van Remote Engineer sluit de oplossing naadloos aan op onze wensen. De ServiceGate VPN router is dé oplossing voor het online beheren van onze honderden installaties wereldwijd. Niets staat deze samenwerking voor nu en in de toekomst in de weg.”