hdr datacollectie

Datacollectie

Data verzamelen en ze vervolgens overzichtelijk presenteren: wij hebben de tools voor je

Ben je technisch?
Jouw bedrijf kan meerwaarde creëren door het toepassen van Industrie 4.0 oplossingen. Data acquisitie, datavisualisatie en alarms & events zijn hier onderdeel van. Het doel van het toepassen van deze tools is het verbeteren van productiviteit en het besparen van kosten. Industrie 4.0 maakt naast data acquisitie, visualisatie en alarms & events ook de weg vrij voor predictive maintenance en machine learning.

Data acquisitie

Besturingen maken gebruik van de verschillende industriële protocollen voor het uitwisselen van informatie. Met datalogging haken wij in op deze protocollen en sturen de verzamelde gegevens naar een bovenliggende laag. Koppelingen met de besturing worden op de router gemaakt. Data wordt via een versleutelde verbinding naar de diverse IIoT/cloud platformen verzonden voor verdere interpretatie en verwerking.

dataloggen

Datavisualisatie

Door de data overzichtelijk te presenteren in dashboards – die je zelf samen kunt stellen – hou je op een fraaie manier inzicht in de real-time status, machineprestaties en bijvoorbeeld in de conditie van onderdelen die onderhavig zijn aan slijtage. In de dashboards kun je diverse widgets toepassen om de informatie en data in het juiste formaat te tonen of te exporteren.

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

datacollectie

De voordelen voor elk onderdeel van je bedrijf

 • Verbeteren OEE
 • Doelen behalen en bijsturen
 • Positie- en prestatieverbetering
 • Kostenbesparing
 • Milieubewuster ondernemen

Alarms & events

Met alarmering en gebeurtenissen krijg je meteen een signaaltje als er iets aan de hand is met een machine. Je kunt onder meer zelf bepalen hoe en door wie de meldingen ontvangen worden.

Predictive maintenance & machine Learning

Bij predictive maintenance wordt een wiskundige berekening gebruikt voor het herkennen van patronen in de staat van de machine. Deze staat bepaalt wat een goed moment is voor het doen van onderhoud of reparaties. Machine learning gaat nog een stap verder en zal een voorspelling maken voor de beste invulling voor onderhoud om het aantal ongeplande reparaties en dus downtime te voorkomen.

datacollectie

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)