Software

Volledige regie over uw machines waar ook ter wereld

Web Portal

Met onze Web Portal bepaalt u wie toegang heeft tot een machine of installatie en tot welk niveau. Deze handige tool geeft u de mogelijkheid om alle projecten op een veilige manier te managen.

Flexibel locatiebeheer

Deel eenvoudig de toegang tot uw locaties met collega-bedrijven die ook gebruik maken van het Remote Engineer platform.

Handige WebApp

Met onze WebApp start u eenvoudig een online sessie vanuit uw webbrowser. De protocollen VNC/RDP/http(s) en SSH worden direct ondersteund. Met uw smartphone, tablet of PC kunt u altijd en overal verbinding maken met uw locaties. 

Notificatie profielen

Met notificatieprofielen blijft u automatisch op de hoogte van de online status van uw machines. Wanneer een verbinding niet beschikbaar is binnen de door u opgegeven periode, ontvangt u daarvan automatisch een melding per email.

Case & Call management

Case & Call is een administratieve functie in onze software om werkzaamheden aan machines toe te lichten in een kort verslag. Ook kunt u bijvoorbeeld uw urenfacturatie verwerken.

Client software

Benader en programmeer op afstand

Omdat u de machine op afstand kunt benaderen, hoeft u niet meer fysiek naast de machine te staan om een storing op te lossen.

Benader eenvoudig elke locatie

Uw servicemedewerker krijgt na autorisatie binnen het systeem toegang tot elke locatie die gekoppeld is aan zijn of haar account. Hiervoor hoeft alleen de gratis Client software te worden geïnstalleerd. Vanaf het moment van inloggen kan eenvoudig elke locatie worden benaderd waarvoor autorisatie is afgegeven.

Remote Access voor

Machine Data

Krijg meer grip en controle door inzicht te krijgen in de prestaties van uw machines.
Wij stellen u in staat om waarde te creëren uit de data van uw machines  of installaties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze ServiceGates en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met
Jan Terra voor een vrijblijvend gesprek.

Jan Terra

Machinebeheer op afstand proberen?

Vraag nu vrijblijvend een demo of starter kit aan.

WIJ ZIJN

Remote-Engineer-Icon-Wit

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele software-updates, evenementen en informatie over onze producten.

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.