Software

Volledige transparantie tussen PC en PLC

Onze software is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Al uw verbindingen zijn volledig transparant en worden overzichtelijk weergegeven in de Web Portal en Client. Het maakt niet uit om welk type besturing het gaat; PLC, HMI, Robot of computer. Uiteraard kunt u ook met uw smartphone of tablet gebruik maken van onze software.

Web Portal

Met de Web Portal beheert u overzichtelijk de autorisatie van de gebruikers, uw medewerkers, klanten, machines of installaties bij uw klant. Voor het werken op onze Portal heeft u alleen een webbrowser nodig.

Remote Access op mobiele apparatuur

Externe gebruikers

Deel eenvoudig de toegang tot uw locaties met collega-bedrijven die ook gebruik maken van het Remote Engineer platform.

machinebeheer op afstand met de smartphone

Notificatieprofielen

Met notificatieprofielen blijft u automatisch op de hoogte van de online status van uw machines. Wanneer een verbinding niet beschikbaar is binnen de door u opgegeven periode, ontvangt u daarvan automatisch een melding per email.

Client software

Uw servicemedewerker krijgt na autorisatie binnen het systeem toegang tot elke locatie die gekoppeld is aan zijn of haar account. Hiervoor hoeft alleen de gratis Client software te worden geïnstalleerd. Vanaf het moment van inloggen kan eenvoudig elke locatie worden benaderd waarvoor autorisatie is afgegeven.

Case & Call management

Case & Call is een efficiënte wijze om werkzaamheden aan machines toe te lichten in een kort verslag. Met de Case & Call functie kunt u ook de urenfacturatie verwerken.

Handige WebApp

Met onze handige WebApp start u eenvoudig een online sessie vanuit uw webbrowser. De protocollen VNC/RDP/http(s) en SSH worden direct ondersteund. Elke moderne browser voldoet. Smartphone, tablet of PC, de keuze is aan u... Simply Connect and Control.

mobiele interface remote support

Client software

Installatie (NL)

Download handleiding

Web Portal

Installatie (NL)

Download handleiding

Wat onze klanten zeggen

“Wij zijn een system integrator in de productie industrie en wij importeren Robots, MIR en Robotiq. Voor onze installaties en robots waren wij op zoek naar een manier om deze remote te kunnen overnemen om zo onze klanten te kunnen assisteren. De opties om via WAN ,WiFi of een 3G modem verbinding te kunnen maken is voor ons een groot voordeel, een ander voordeel is dat de Remote Engineer modem niet geconfigureerd hoeft te worden. De service van Remote Engineer is goed, bij problemen lossen ze deze altijd snel op.”