ServiceGate V2

Waarom de ServiceGate V2?

Onze ServiceGate V2 is ons meest uitgebreide model. Deze router biedt de mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten op 1 ServiceGate zonder inzet van een extra switch. Bijvoorbeeld een PLC, een HMI en een robotarm in een configuratie zijn prima op afstand te benaderen met de ServiceGate V2. Dit model heeft maar liefst 4 LAN poorten, GPIO, standaard WIFI en een seriële poort.

Vrijblijvend 30 dagen testen

Bel: +31 566 796 515

Specificaties

Seriële poort

De ServiceGate V2/LTE bevat een seriële poort. Dit biedt u een communicatieverbinding met machines via RS-232 / RS-422 / RS-485.

ServiceGate V2 - seriële poort
ServiceGate V2 - GPIO Input Output

Input / Output

GPIO staat voor General Purpose Input and Output, ook wel I/O. Deze functie wordt gebruikt om te communiceren tussen de ServiceGate en systemen. Er worden signalen ontvangen en verzonden. De instellingen hiervan kunnen wij vooraf configureren, maar u kunt ze zelf ook instellen.

De ServiceGate V2 beschikt over 8 input/output poorten.

4G/LTE

Bij sommige projecten is het noodzakelijk om buiten het netwerk van de klant om te werken of vraagt de omgeving om een verbinding via het 4G netwerk. Onze ServiceGate V2 LTE is uitgerust met een extra module die het mogelijk maakt om met een SIM kaart verbinding te maken met het internet. Ook wordt deze router geleverd inclusief een extra LTE antenne voor een optimaal bereik.

ServiceGate V2 4G/LTE
Servicegate V2 Puck

Accessoires

Onze veelzijdige Servicegates zijn geschikt voor bijna elke situatie. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

Vergelijk onze industriële VPN routers

Eigenschappen ServiceGate V2 ServiceGate Lite ServiceGate Nano
DC Power 8-48 volt
Wi-Fi antenne
Input/Output
x
Reset knop
WLAN Enabled
USB poorten
2
2
1
FastEthernet LAN poorten
4
2
1
FastEthernet poort WAN/Internet
1
1
1
Seriële poort
x
x
UMTS antenne
Optioneel
N.v.t
N.v.t
UL gecertificeerd
Ja
Ja
Nee

Beveiliging van onze diensten
en uw verbindingen

Alle verbindingen en verkeer wordt versleuteld met een AES-256 algoritme
waardoor een veilige verbinding is gegarandeerd. 

Jan Terra

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze ServiceGates en wat Remote Engineer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Jan Terra voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Machinebeheer op afstand proberen?

Vraag nu vrijblijvend een demo of starter kit aan.

WIJ ZIJN

Remote-Engineer-Icon-Wit

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele software-updates, evenementen en informatie over onze producten.

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.