ServiceGate Nano

Waarom de ServiceGate Nano?

Wat maakt onze Nano aantrekkelijk voor u als machinebouwer of installateur? U kunt tijd en geld besparen door remote support te bieden tegen een lage investering. Deze industriële VPN router is bijvoorbeeld geschikt voor kleinere machines of projecten.

Vrijblijvend 30 dagen testen

Bel: +31 566 796 515

Specificaties

GPIO - nano

Input / Output

GPIO staat voor General Purpose Input and Output, ook wel I/O. Deze functie wordt gebruikt om te communiceren tussen de ServiceGate en achterliggende systemen. Er worden signalen ontvangen en verzonden. De instellingen hiervan kunnen wij vooraf voor u configureren, maar deze u kunt ze zelf ook instellen.

De ServiceGate Nano heeft 1 ingang en 1 uitgang.

 

Accessoires

Onze veelzijdige Servicegates zijn geschikt voor bijna elke situatie. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

 

Servicegate V2 Puck

Vergelijk onze industriële routers

Eigenschappen ServiceGate V2 ServiceGate Lite ServiceGate Nano
DC Power 8-48 volt
Wi-Fi antenne
Input/Output
x
Reset knop
WLAN Enabled
USB poorten
2
2
1
FastEthernet LAN poorten
4
2
1
FastEthernet poort WAN/Internet
1
1
1
Seriële poort
x
x
UMTS antenne
Optioneel
N.v.t
N.v.t
UL gecertificeerd
Ja
Ja
Nee

Beveiliging van onze diensten​
en uw verbindingen

Alle verbindingen en verkeer wordt versleuteld met een AES-256 algoritme
waardoor een veilige verbinding is gegarandeerd. 

Arnold Agema

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze ServiceGates en wat Remote Engineer voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Machinebeheer op afstand proberen?

Vraag nu vrijblijvend een demo of starter kit aan.

WIJ ZIJN

Remote-Engineer-Icon-Wit

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele software-updates, evenementen en informatie over onze producten.

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.