Security

Hoe het werkt

Remote Engineer maakt gebruik van technologie gebaseerd op de nieuwste cryptografisch algoritmes. Alle verbindingen en verkeer wordt versleuteld met een AES-256 algoritme waardoor een veilige verbinding is gegarandeerd.

Uitgaande verbindingen

Onze industriële VPN ServiceGates maken enkel gebruik van uitgaande verbindingen. Verbindingspoorten in de firewall hoeven daarom niet opengesteld te worden voor inkomend verkeer. Hierdoor zijn zowel u als uw klant verzekerd van een veilig bedrijfsnetwerk.

De Remote Engineer clientsoftware gebruikers moeten zich autoriseren bij de installatie en startup. Op deze manier kunt u zelf bepalen wie toegang heeft tot de locaties waar de VPN routers zich bevinden. 

24/7 server monitoring

Interne systeem controles worden uitgevoerd om het hoogst mogelijke veiligheidsniveau te handhaven.
Onze servers worden 24/7 gemonitord op verdachte activiteiten.
Alle patches en updates worden uitgevoerd volgens de VPN standaarden uit de industrie.

Arnold Agema

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze ServiceGates en wat Remote Engineer voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze industriële vpn routers proberen?

Vraag nu vrijblijvend een demo of starter kit aan.

WIJ ZIJN

Remote-Engineer-Icon-Wit

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele software-updates, evenementen en informatie over onze producten.

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.