Stage | Leerbaan | Kans op werk

sbb beeldmerkWij werken samen met het SBB en het Friesland College in Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen om studenten een goede praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Op deze manier werken wij mee aan samenwerking, erkenning, praktijkvorming, kwalificaties en diploma’s. Daarnaast krijgen wij de vakmensen die wij nodig hebben. Studenten hebben namelijk een frisse kijk op ons bedrijf en nemen nieuwe kennis en andere inzichten met zich mee.

Wij ervaren veel plezier aan de extra collega’s en het werken aan gezamenlijke projecten. Elke student krijgt bij ons een gepaste stage binnen hun opleiding en zij gaan aan de slag met hun persoonlijke uitdagingen en wensen.

Wat onze klanten zeggen

“We zochten naar een alternatief waarbij portforwarding niet nodig was. Overigens wilden we ook een Wifi-netwerk ondersteunen rondom de machine. Remote Engineer kwam toevallig langs om hun M2M Router te demonstreren. Dat was precies het apparaat dat wij nodig hadden. De Remote Engineer M2M router is wireless én er hoeft niets te worden geconfigureerd. Het bespaart ons dus veel tijd. Daarbij is de service van Remote Engineer uitstekend. Ze beantwoorden vragen altijd snel en lossen problemen meteen op.”