Wie wij zijn

Betrokken, betrouwbaar en behulpzaam

Hoe het begon

De oorsprong van Remote Engineer komt vanuit de vraag van een machinebouwer. De wens van deze klant was om hun machines op afstand te kunnen benaderen. Vooral om reistijd en kosten te besparen. De oplossing  die Arnold Agema ontwikkeld heeft, is de basis geweest van wat Remote Engineer nu is.

Afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een organisatie met verschillende afdelingen en expertises. Remote Engineer bestaat nu al ruim 10 jaar en het team telt nu 20 gemotiveerde collega’s.

De markt is in deze periode enorm veranderd. Ontwikkelingen op het gebied van IIOT en Industrie 4.0 gaan in een razend tempo. Wij hebben daarom niet stil gezeten en bieden nu een breed scala producten en diensten. Naast Remote Access oplossingen kunt u ook bij ons terecht voor diverse typen maatwerkprojecten.

Ons team is betrokken, betrouwbaar en behulpzaam en wij staan graag voor u klaar!

Missie

Wij streven ernaar de hoogste kwaliteit producten en diensten te kunnen leveren en onze relaties te verrassen met onze innovatieve oplossingen. Dit vraagt uiteraard om een actieve samenwerking met onze relaties en van ons een actieve benadering van alle ontwikkelingen in de markt. Remote Engineer biedt voor diverse branches op maat gesneden oplossingen om u en uw klanten optimaal te kunnen bedienen en klaar te zijn voor de toekomst!

Visie

Remote Engineer streeft ernaar middels technische innovaties de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze klanten en samenwerkingspartners grote meerwaarde in het optimaliseren van operationele processen, kostenreductie en verduurzaming.

Het Team

Arnold Agema

Directeur

Robert van der Meer

lead engineer

Jan Terra

Manager Sales & marketing

Abele de Jong

Business Projectmanager

Jelmer Smid

embedded software engineer

Denny Bijlstra

Software engineer

Teake Jonkman

Software engineer

Johan van der Meer

Software engineer

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op

Wij werken samen met het SBB, NHL Stenden Hogeschool en het Friesland College om studenten een goede praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Op deze manier werken wij mee aan samenwerking, erkenning, praktijkvorming, kwalificaties en diploma’s. Studenten hebben een frisse kijk op ons bedrijf en nemen nieuwe kennis en andere inzichten met zich mee.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van industrie 4.0
en ontvang actuele software-updates en informatie over onze producten.​

WIJ ZIJN

Remote-Engineer-Icon-Wit

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele software-updates, evenementen en informatie over onze producten.