Remote Update!

Welk risico loopt uw organisatie als u er voor kiest
niet mee te bewegen met Industrie 4.0?

Internet of Things en Industrie 4.0

“Remote Engineer introduceert zusterbedrijf React! Solutions”. Wij willen u bewust maken van alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Internet of Things. Maak er gebruik van, want steeds meer bedrijven integreren automatisering & gegevensuitwisseling in al hun processen.

Welke risico’s kunt u lopen? Hieronder een paar voorbeelden:

  • Verminderde concurrentiepositie
  • Toenemende (energie-) kosten
  • Niet of nauwelijks inzicht en controle op prestaties van uw machine(s)
  • Stilstand van uw machinepark door niet proactief te handelen

React! Solutions helpt u met het nemen van de juiste stappen. Dit zijn enkele voordelen:

  • Altijd overzicht en controle
  • Flexibel beheer op afstand
  • Smart Machining, Smart Factories, Predictive Maintenance & Fault Management
  • In vroeg stadium problemen detecteren en reparaties uitvoeren

React! Solutions is opgericht naast Remote Engineer. De markt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Ontwikkelingen op het gebied van het Internet of Things, duurzaamheid en Industrie 4.0 gaan razendsnel.

React! Solutions biedt u een breed scala aan producten en diensten. Ontwikkeld om uw organisatie te helpen meer grip en controle op o.a. productieprocessen te krijgen. Wij bieden voor zowel de publieke- als de private sector op maat gesneden oplossingen.

Duurzaamheid en de kracht van de ServiceGate router

Vorige maand hebben wij in samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTL 7. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en danken Steven B.V. voor hun positieve bijdrage!

Kostenbesparing, energiebesparing en rekening houden met het milieu behoren inmiddels tot de hoofddoelstellingen van een onderneming. Kortom; Duurzaamheid.

Wij dragen met onze producten ons steentje bij aan duurzaam ondernemen in combinatie met Industrie 4.0. In dit filmpje worden onze oplossingen op het gebied van remote access, machine learning en predictive maintenance toegelicht.

Wij zijn Microsoft Azure IoT gecertificeerd

"Een mooie stap binnen de industriële automatisering"  

Sinds enkele maanden is de hardware van Remote Engineer Azure Certified for IoT! Onze industriële ServiceGate V2 routers zijn volledig Microsoft Azure compliant. Dit betekent een mooie stap binnen de industriële automatisering en de wereld van IoT. 

Uiteraard zijn wij hier met ons hele team erg trots op! Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het implementeren van uw IOT en/of Industrie 4.0 projecten. Neem contact met ons op om uw uitdagingen van Industrie 4.0 te bespreken.

Microsoft Azure IoT gecertificeerd

Bekijk de Azure Certified IoT-apparaat catalogus hier

Mis niet langer belangrijke software/hardware updates en nieuws betreffende de diensten.