Menu Sluiten

Remote Update!

Duurzaamheid en de kracht van de ServiceGate router

Vorige maand hebben wij in samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTL 7. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en danken Steven B.V. voor hun positieve bijdrage!

Kostenbesparing, energiebesparing en rekening houden met het milieu behoren inmiddels tot de hoofddoelstellingen van een onderneming. Kortom; Duurzaamheid.

Wij dragen met onze producten ons steentje bij aan duurzaam ondernemen in combinatie met Industrie 4.0. In dit filmpje worden onze oplossingen op het gebied van remote access, machine learning en predictive maintenance toegelicht.

Wij zijn Microsoft Azure IoT gecertificeerd

"Een mooie stap binnen de industriële automatisering"  

Sinds enkele maanden is de hardware van Remote Engineer Azure Certified for IoT! Onze industriële ServiceGate V2 routers zijn volledig Microsoft Azure compliant. Dit betekent een mooie stap binnen de industriële automatisering en de wereld van IoT. 

Uiteraard zijn wij hier met ons hele team erg trots op! Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het implementeren van uw IOT en/of Industrie 4.0 projecten. Neem contact met ons op om uw uitdagingen van Industrie 4.0 te bespreken.

Microsoft Azure IoT gecertificeerd

Bekijk de Azure Certified IoT-apparaat catalogus hier

error: Content is protected !!