waterzuivering

Water

Betrouwbare oplossingen voor waterketenbeheer

Ben je technisch?

Natuurlijk ben jij gek op informatie. Want data verschaffen jou de inzichten waarmee je het water de baas kunt zijn. En dat is in deze tijden van grillige klimaatontwikkelingen geen overbodige luxe.

Water en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gemeenten, waterschappen en de provincie hebben dan ook een erg belangrijke taak als het gaat om watermanagement. Op afstand toegang krijgen tot waterbeheerssystemen zodat jij over de juiste data beschikt en daarmee de juiste beslissingen kunt nemen: we helpen je er graag mee.

Door onze kennis van en ervaring met de wereld van water(management) kunnen we ons snel inleven in de specifieke uitdagingen die gelden in het waterketenbeheer. Zo staan in onze remote access oplossingen veiligheid, 24/7 beschikbaarheid en betrouwbaarheid steevast voorop. Vergissingen maken of essentiële details over het hoofd zien kunnen immers grote gevolgen hebben als het gaat om het managen van water. Wij bieden je de oplossingen om op afstand jouw waterbeheerssystemen te kunnen beheren.

Terugdringen van calamiteiten en storingen

Om grip te krijgen en te houden op de waterketen wordt steeds meer gemeten en data verzameld. Hierbij is stabiele en betrouwbare communicatie erg belangrijk. Met ons waterbeheer informatiesysteem krijg je inzicht in de prestaties van gemalen, kunstwerken en overige objecten. Met dit inzicht kun proactief werken en storingen voorkomen. En mochten er storingen optreden, dan kun je uiterst snel reageren en ingrijpen.

Optimaal procesbeheer

Het terugdringen van calamiteiten en storingen draagt bij aan het verbeteren van de processen binnen het waterketenbeheer. Voor het op afstand beheren van zowel afvalwater, bronbemaling, drinkwater, grondwater en neerslag als oppervlaktewater bieden wij diverse oplossingen.

Wij ontwikkelen remote access oplossingen voor onder meer:

 • Rioolgemalen
 • Minigemalen
 • Bergbezinkbassins
 • Stuwen
 • Overstorten
 • Fonteinen
 • Sluizen
 • Meetpunten
 • Kunstwerken
 • Bruggen

Inzicht en overzicht

Vanuit één platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand je installaties. Binnen enkele minuten heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht waarmee je direct aan de slag kunt. Met onze
remote access
diensten krijg je volledig inzicht in je waterketen-beheersprocessen. En je bepaalt zelf wie toegang kan krijgen tot alle data.

Datamonitoring en visualisatie

Alle belangrijke data inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd: dat is datamonitoring op de Remote manier. Deze data kun je altijd en overal op afstand opvragen met je computer, tablet op smartphone. Door visualisatie maak je van data overzichtelijke informatie waarop je beslissingen kunt nemen of verbeteringen kunt baseren.

Enkele voordelen op een rij

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Remote access in de praktijk

In samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)