bnr_overig

Overig

Altijd en overal aanwezig in je installaties en gebouwen

Ben je technisch?

Data zorgen ervoor dat je op afstand dichtbij kunt zijn. Wij zorgen er op onze beurt voor dat jij die data kunt verzamelen en binnenhalen. Daarvoor bieden we je slimme oplossingen waarmee je direct uit de voeten kan.

Voor steeds meer organisaties wordt inzicht met behulp van data steeds belangrijker. Onze remote oplossingen bieden dit inzicht door data uit verschillende systemen samen te brengen in één platform. Hiermee hou je volledig grip en controle op uiteenlopende systemen en gebouwinstallaties.

Soms komen onze opdrachtgevers uit een onverwachte hoek of branche. Zo hebben we voor een bibliotheekorganisatie toegang op afstand tot een geautomatiseerd systeem voor het inleveren van boeken gerealiseerd. Voor een andere opdrachtgever ontwikkelden we een eigen netwerk zodat toegangscontrole in combinatie met beveiligingscamera’s mogelijk werd.

Grip krijgen op processen begint met het verzamelen van data. Hierbij is stabiele en betrouwbare communicatie natuurlijk erg belangrijk. Met onze oplossingen krijg je dit inzicht in procesprestaties, zonder fysiek aanwezig te zijn bij de systemen, installaties of gebouwen. Dit inzicht krijg je ook nog eens overzichtelijk gepresenteerd op je laptop, tablet of smartphone.

Inzicht en overzicht

Vanuit één platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand je installaties en/of gebouwen. Binnen enkele minuten heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht waarmee je direct aan de slag kunt. Met onze remote access diensten krijg je volledig inzicht in je (gebouw)installaties. En je bepaalt zelf wie toegang kan krijgen tot alle data.

Een greep uit onze overige oplossingen

 • Hosting private servers
 • Klant specifieke VPN oplossingen
 • Custom made portal in look and feel van u als klant
 • Levering van onze hardware en dienst in abonnementsvorm
 • Consultancy over industriele netwerken en datalogging
 • Ontwikkeling custom made software voor remote access
 • ‘Soft-router’ oplossingen
 • Plug and play hardware inclusief SIM kaart

Enkele voordelen op een rij

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Remote access in de praktijk

In samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)