machinebouwer

Machinebouwer

Wereldwijd op afstand verbonden met je machines

Ben je technisch?

Geld en tijd verliezen door niet ingecalculeerde support op de locatie van de klant? Dat is niet jouw kopje thee. Jij doet het immers liever meteen goed. Jij bouwt de beste machines én je zorgt voor optimale monitoring en support op afstand. Daarom kijk je nu op de website van Remote. 

Altijd en overal toegang tot je machines: Remote biedt je de real-time alles in één oplossing hiervoor. Door op afstand toegang te krijgen tot je machines, kun je deze beheren en analyseren. Verbeter bijvoorbeeld je machines op basis van betrouwbare informatie uit productieprocessen. En monitor 24/7 de conditie van je machinepark, waar ter wereld dit zich ook bevindt. Veilig, op afstand en met de grootst mogelijke betrouwbaarheid.

Remote biedt je slimme remote access oplossingen waarmee je volledige informatie én controle hebt. Zo kun je uiterst snel reageren bij storingen, ben je verzekerd van een volstrekt veilige verbinding en ben je altijd dichtbij om anderszins in te kunnen grijpen.

Als machinebouwer kun daarnaast profiteren van onze state-of-the-art diensten voor datamonitoring. Hiermee beschik je over informatie waarmee je je machines nóg beter kunt maken. Met deze oplossingen ben je hoe dan ook wereldwijd op afstand verbonden met het door jouw geleverde machinepark. En bied jij je klant optimale service én zorgeloosheid.

Industrie 4.0 oplossingen

Je bedrijf kan volop meerwaarde creëren door het toepassen van Industrie 4.0 oplossingen. Het doel van deze tools is het verbeteren van productiviteit en het besparen van kosten. Industrie 4.0 maakt bovendien de weg vrij voor predictive maintenance en machine learning. Hiermee zorg je voor minimale stilstand van de machine en een maximale levensduur van de componenten.

Remote access

Vanuit één platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand machines en bied je servicegerichte support. Binnen enkele minuten heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht waarmee je jouw klant direct snel en makkelijk kunt helpen. Met onze remote access diensten verbeter je productie, processen en services. Hiermee bespaar je tijd en geld en zorg je voor nóg tevredener klanten.

Datamonitoring en visualisatie

Alle belangrijke data van je machines inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd binnen één platform: dat is datamonitoring op de Remote manier. Deze data kun je altijd en overal op afstand opvragen met je computer, tablet op smartphone. Door visualisatie maak je van data overzichtelijke informatie waarop je beslissingen kunt nemen of verbeteringen kunt baseren.

Alarms & events

Alarmering en gebeurtenissen worden gebruikt voor rapportages en het informeren van gebruikers van het systeem. Alarms & events geven informatie over de status van de machinesystemen en -besturingen: deze meldingen dragen bij aan verbetering van de efficiëntie van de machine en het tijdig ontdekken van defecte onderdelen. Het informeren van gebruikers kan op verschillende manieren, variërend van e-mail en sms tot push-berichten in apps op je mobieltje.

Predictive maintenance en machine learning

Bij predictive maintenance wordt een wordt een algoritme gebruikt voor het herkennen van patronen in de staat van de machine. Deze staat bepaalt wat een goed moment is voor het doen van onderhoud of reparaties. Machine learning gaat nog een stap verder en zal een voorspelling maken voor de beste invulling voor onderhoud en het aantal ongeplande reparaties. Hiermee wordt downtime voorkomen.

Dit leveren onze Industrie 4.0 oplossingen voor fabriek en machine je onder meer op:

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)