gebouwbeheer

Gebouwbeheer

Altijd en overal inzicht in de prestaties van je gebouwinstallaties

Ben je technisch?

Gebouwen zijn soms net als mensen. Als je ze voldoende aandacht geeft zijn ze helemaal happy. Is jouw werk het optimaal laten presteren van gebouwen? Gefeliciteerd! Je hebt een prachtbaan. En wij hebben de oplossingen in huis waarmee je je werk nóg mooier maakt.

Meten is weten. En weten is in onze optiek de springplank voor het gericht en snel in kunnen grijpen bij calamiteiten, het inzichtelijk krijgen van prestaties en het optimaliseren van gebouwbeheerprocessen. Remote biedt je slimme remote access oplossingen waarmee je volledige informatie én controle hebt.

Gebouwen hebben vaak vele installaties om zaken als het binnenklimaat, beveiliging en brandveiligheid te regelen. Die installaties genereren big data die waardevol worden als je ze kunt duiden. Wij hebben de kennis en het gebouwbeheersysteem in huis om jouw data in zeer bruikbare – zelfs onmisbare – informatie om te zetten.

Het helpt je als gebouwbeheerder om betere beslissingen te nemen. Of het nu gaat om bestaande gebouwen met soms verouderde systemen of nieuwbouwprojecten: ons platform praat met vrijwel alle protocollen.

Betrokken bij jouw remote wensen

Onze toegevoegde waarde zit vooral in het meedenken met onze opdrachtgevers over het op afstand benaderen van installaties, collecteren van data, snel kunnen schakelen bij calamiteiten en het bieden van een flexibel portal. Vaak worden onze diensten ingezet in combinatie met een bestaand (beheer-) systeem. Je kunt ons dan ook beschouwen als een betrokken verlengstuk van jouw eigen organisatie.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij gebouwbeheer zijn vaak verschillende partijen betrokken. Om ervoor te zorgen dat iedere betrokken organisatie of medewerker op het juiste niveau toegang heeft tot de systemen, hebben wij een flexibel platform ontwikkeld. Wij kunnen dit platform exact naar jouw wensen inrichten, ook in jouw eigen ‘look & feel’ of huisstijl.

Remote access

Vanuit dit ene platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand je gebouwinstallaties. Binnen enkele minuten heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht waarmee je direct aan de slag kunt. Met onze remote access diensten krijg je volledig inzicht in prestaties van de gebouwinstallaties en optimaliseer je jouw gebouwbeheer.

Datamonitoring en visualisatie

Alle belangrijke data van je gebouwbeheerinstallaties inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd binnen één platform: dat is datamonitoring op de Remote manier. Deze data kun je altijd en overal op afstand opvragen met je computer, tablet op smartphone. Door visualisatie maak je van data overzichtelijke informatie waarop je beslissingen kunt nemen of verbeteringen kunt baseren.

Alarms & events

Nog zo’n nuttige Industrie 4.0 toepassing: alarms & events. Alarmering en gebeurtenissen worden gebruikt voor rapportages van en het informeren over gebouwinstallaties. Alarms & events geven informatie over de status van de gebouwinstallaties: deze meldingen dragen bij aan verbetering van de veiligheid in het gebouw en het tijdig ontdekken van calamiteiten. Het informeren van gebruikers kan op verschillende manieren, variërend van e-mail en sms tot push-berichten in apps op je mobieltje.

Dit leveren onze Remote diensten je onder meer op:

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Remote access in de praktijk

In samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)