bnr fabriek

Fabriek

Haal maximaal rendement uit je fabriek of machine

Ben je technisch?

Jij wilt álles uit je installaties of machines halen. Logisch. Jij ontwikkelt die mooie techniek immers niet voor niets. Wij helpen je graag met betrouwbare oplossingen om die mooie techniek overal en altijd optimaal uit de verf te laten komen. 

Altijd en overal toegang tot je machines of zelfs de gehele fabriek? Remote biedt je de alles in één oplossing voor real-time inzage in prestaties. Verbeter je processen op basis van betrouwbare informatie uit productieprocessen. En monitor de conditie van technische installaties en industriële machineapparatuur. Veilig, op afstand en met de grootst mogelijke betrouwbaarheid.

Remote biedt je slimme remote access oplossingen waarmee je diverse segmenten van je fabriek kunt voorzien. Hiermee hou je bijvoorbeeld volledige controle over de toegang van buitenaf. Als je fabriek machines ontwikkelt en bouwt, kun daarnaast profiteren van state-of-the-art diensten voor datamonitoring. Met deze oplossingen ben je wereldwijd op afstand verbonden met het door jouw geleverde machinepark. En bied jij je klant optimale service.

Industrie 4.0 oplossingen

Je bedrijf kan volop meerwaarde creëren door het toepassen van Industrie 4.0 oplossingen. Het doel van deze tools is het verbeteren van productiviteit en het besparen van kosten. Industrie 4.0 maakt bovendien de weg vrij voor predictive maintenance en machine learning. Hiermee zorg je voor minimale stilstand van de apparatuur en een maximale levensduur van de componenten.

Remote access

Vanuit één platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand machines en bied je servicegerichte support. Binnen binnen enkele seconden heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht, zodat je jouw klant direct snel en makkelijk kunt helpen. Met onze remote access diensten verbeter je productie, processen en services. Hiermee bespaar je tijd en geld en zorg je voor nóg tevredener klanten en zorgeloosheid.

Datamonitoring en visualisatie

Alle belangrijke data van je machines inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd binnen één platform: dat is datamonitoring op de Remote manier. Deze data kun je altijd en overal op afstand opvragen met je computer, tablet op smartphone. Door visualisatie maak je van data overzichtelijke informatie waarop beslissingen kunnen worden genomen of verbeteringen kunnen worden toegepast.

Alarms & events

Alarmering en gebeurtenissen worden gebruikt voor rapportages en het informeren van gebruikers van het systeem. Het geeft informatie over de status van de systemen en besturingen: deze meldingen dragen bij aan verbetering van de efficiëntie van de machine en het tijdig ontdekken van defecte onderdelen. Het informeren van gebruikers kan op verschillende manieren, variërend van e-mail en sms tot push-berichten in apps op je mobieltje.

Predictive maintenance en machine learning

Bij predictive maintenance wordt een wiskundige berekening gebruikt voor het herkennen van patronen in de staat van de machine. Deze staat bepaalt wat een goed moment is voor het doen van onderhoud of reparaties. Machine learning gaat nog een stap verder en zal een voorspelling maken voor de beste invulling voor onderhoud en het aantal ongeplande reparaties. Hiermee wordt downtime voorkomen.

Dit leveren onze Industrie 4.0 oplossingen voor fabriek en machine je onder meer op:

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Remote access in de praktijk

In samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)