bnr energie

Energie

Optimaal duurzaam en energiebewust ondernemen

Ben je technisch?

Als jij energie krijgt van slimme duurzame oplossingen zit je nu op de juiste internetpagina. Heb je na het lezen ervan nog vragen? Contact ons meteen. Want mensen verder helpen: daar krijgen wij nou energie van.

Wil jouw organisatie besparen op energiekosten? Of een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Om inzicht en grip te krijgen op het energieverbruik, helpen wij je graag bij het nemen van de juiste stappen.

Remote biedt je de oplossingen om op afstand data uit systemen en apparaten te halen. Met deze data krijg jij overzicht, inzicht en grip als het bijvoorbeeld gaat om het energieverbruik binnen jouw organisatie. Onze specialiteit is het maken van beveiligde verbindingen met jouw apparaten, systemen én het collecteren van die data. Voortaan signaleer je daarmee tijdig problemen en kun je perfect onderbouwd beslissingen nemen. Beslissingen die bijvoorbeeld zorgen voor een efficiënter gebruik van energie.

Betrokken bij jouw remote wensen

Onze toegevoegde waarde zit vooral in het meedenken met onze opdrachtgevers over het op afstand benaderen van installaties, collecteren van data, snel kunnen schakelen bij calamiteiten en het bieden van een flexibel portal. Vaak worden onze diensten ingezet in combinatie met een bestaand energiemanagementsysteem. Beschouw ons daarom gerust als een betrokken verlengstuk van jouw eigen organisatie.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij energiemanagement zijn vaak verschillende partijen betrokken. Om ervoor te zorgen dat iedere betrokken organisatie of medewerker op het juiste niveau toegang heeft tot de systemen, hebben wij een flexibel platform ontwikkeld. Wij kunnen dit platform exact naar jouw wensen inrichten, ook in jouw eigen ‘look & feel’ of huisstijl. Het platform is hoe dan ook zo gebruiksvriendelijk dat je altijd en overal inzicht hebt in je energieverbruik.

Remote access

Vanuit dit ene platform beheer en monitor je eenvoudig op afstand je installaties. Binnen enkele minuten heb je een beveiligde verbinding tot stand gebracht waarmee je direct aan de slag kunt. Met onze remote access diensten krijg je volledig inzicht in energieprestaties van installaties en gebouwen.

Datamonitoring en visualisatie

Alle belangrijke energie-management data inzichtelijk én overzichtelijk gepresenteerd binnen één platform: dat is datamonitoring op de Remote manier. Deze data kun je altijd en overal op afstand opvragen met je computer, tablet op smartphone. Door visualisatie maak je van data overzichtelijke informatie waarop je beslissingen kunt nemen of verbeteringen kunt baseren.

Alarms & events

Alarms & events geven informatie over de status van je installaties of gebouw: deze meldingen dragen bij aan verbetering van de veiligheid en het tijdig ontdekken van storingen. Het informeren van gebruikers kan op verschillende manieren, variërend van e-mail en sms tot push-berichten in apps op je mobieltje.

Dit leveren onze Remote diensten je onder meer op:

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Remote access in de praktijk

In samenwerking met onze goede relatie Steven B.V. uit Joure hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ.

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)