Voor elke markt een maatwerkoplossing

Waarom zou je tevreden zijn met een standaardoplossing als er voor jouw ambitie een betere oplossing ontwikkeld kan worden? Nou dan! Wij ontwikkelen die oplossing graag voor je, op welke markt je ook actief bent.

Onze oplossingen zijn geschikt voor uiteenlopende machines, systemen en besturingen. En dus vind je onze oplossingen terug in bijvoorbeeld verpakkingsmachines, overheidsgebouwen, gemalen, stuwen, bruggen en vele andere installaties waar je op afstand dichtbij wilt zijn. Onze remote access of datamonitoring diensten stemmen we bovendien af op jouw wensen. Maatwerk is daarom bij Remote per definitie mensenwerk.

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starterkit aan.

Diensten op maat

Met onze diensten krijg jij compleet inzicht en volledige controle: waar ter wereld jouw machines of installaties zich ook bevinden. Inclusief opties om meteen in te grijpen.

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)