Service gate nano v3

Nieuw: de ServiceGate Nano V3

De compacte complete router

De ServiceGate Nano V3 is ons nieuwste model router. Deze compacte router heeft standaard 4G/LTE aan boord en is een prima alternatief voor de ServiceGate V2 LTE. De Nano V3 is een compacte router met 2 netwerkpoorten: 1x WAN en 1x LAN. Hiervan kan de WAN-poort trouwens ook gebruikt worden als LAN-poort. 

Deze complete en compacte router leveren we standaard met wifi-antenne en din-rail clip. De router huist in een robuuste metalen behuizing. Wij kunnen je deze ServiceGate Nano V3 zelfs inclusief simkaart en volledig voor-geconfigureerd leveren: wat je maar wilt of nodig hebt. Voor projecten waar je geen gebruik kan of mag maken van het wifi of het bekabelde netwerk van de klant, is deze router ideaal omdat je altijd verbinding kunt maken via 4G.

Makkelijk verbinden

De ServiceGate Nano V3 hebben we ontwikkeld als onderdeel van de Remote Engineer Support oplossing. De bijbehorende client software maakt een VPN-verbinding met de ServiceGate die je hebt geselecteerd. Jouw PC of smartphone is op dat moment direct verbonden met de apparaten die zijn aangesloten op de ServiceGate Nano V3.

Specificaties

 • DC Power 8-48 volt
 • Wi-Fi antenne
 • Input/Output
 • WLAN Enabled
 • FastEthernet Lan poorten
 • FastEthernet poort WAN/Internet
 • Seriële poort
 • 4G/LTE

Geconfigureerd naar wens

Ook de ServiceGate Nano V3 is geschikt voor vrijwel elke toepassing en situatie. Je kunt de router bovendien helemaal op jouw wensen afstemmen met maatwerkoplossingen én accessoires. Wil je meer weten over de maatwerkoplossingen die we je kunnen bieden? Neem gerust even contact met ons op.

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Waarmee kunnen
we je helpen?

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)