Remote_Headerbeeld_Positionering_2

De nieuwe positionering van ons merk Remote

Net als mensen maak je als bedrijf verschillende ontwikkelingen door. Je doet nieuwe inzichten op, je verbreedt je skills en krijgt steeds meer ervaring in de dingen die je doet. Ook wij hebben niet stilgezeten de laatste jaren. Sterker nog: we hebben ons dienstenpakket flink uitgebreid én we hebben ons nog meer gefocust op onze specialiteit: op afstand toegang bieden tot technische installaties.

Om deze ontwikkelingen ook zichtbaar te maken, hebben we ons merk zogenaamd ‘geherpositioneerd’ en een bijpassende nieuwe uitstraling gegeven. Allereerst hebben we gekeken naar onze naam Remote Engineer. In de afgelopen tijd werd ons steeds meer duidelijk dat deze naam vragen opriep en zelfs voor verwarring zorgde. Men viel vooral over het tweede deel ‘Engineer’. “Maken jullie dan ook technische tekeningen en berekeningen voor installaties?” Nou nee, niet echt.

Op afstand dichtbij

Wij zorgen ervoor dat engineers op afstand bij machines en technische installaties kunnen. En dat ze bij het ontwerpen van technische installaties al rekening kunnen houden met het gegeven dat er techniek is om straks die installaties van afstand te kunnen monitoren. Lang verhaal kort: we hebben het deel Engineer van onze naam afgehaald. Remote: dáár gaat het bij ons om. Door in onze naam voortaan de focus te leggen op remote-oplossingen voorkomen we verwarring. En communiceren we duidelijker dan ooit onze corebusiness.

Nieuwe uitstraling en website

Dat we in onze url trouwens nog wel steeds ‘remote engineer’ gebruiken, heeft alles te maken met online vindbaarheid. Over online gesproken: bij onze nieuwe naam en aangescherpte focus horen natuurlijk ook communicatiemiddelen die dat uitdragen. Logisch dat we onze naamsverandering hebben doorgevoerd in ons nieuwe logo en onze uitstraling. Ook hebben we onze website flink onder handen genomen. We ontwikkelen zoveel mooie remote oplossingen waar we trots op zijn. Die fraaie prestaties willen we graag online delen met de rest van de wereld. En dat gaan we voortaan doen ook. Duidelijker, vaker, completer.

Engineer portal

Ook onze portal is weer aangepast op onze nieuwe positionering. Alle functionaliteit is gebleven – en ook op bepaalde punten uitgebreid – maar de vormgeving is weer helemaal van deze tijd.

Focus

Hoe kun je je nog meer focussen op je corebusiness als je al zo gefocust bent? Simpel. Door alle nieuwe technologische inzichten en kennis toe te passen en zelfs al een voorsprong te nemen op de toekomst. Wij zorgen er met – excuses voor deze term – ‘state-of-the-art’ slimme hardware en software voor dat technici in control blijven over hun installaties en machines, waar deze zich ook bevinden op aarde. Door onze klanten complete zorgeloosheid te bieden met het juiste advies en technische oplossingen zorgen wij ervoor dat ze heerlijk kunnen slapen. In de wetenschap dat áls er iets geks gebeurt met de door hen ontwikkelde, geleverde of beheerde installaties, zij het als allereerste weten.

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

Bekijk hier praktijkcases

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Waarmee kunnen
we je helpen?

Informatie aanvragen

Vraag uw Grais pakket aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)