Verrijk je kennis

Sinds onze start in 2010 hebben we veel kennis vergaard en de nodige ervaring opgedaan. Graag delen we die kennis en ervaringen met je, onder meer via onze blogs. Natuurlijk kun je met specifieke vragen altijd bij ons aankloppen: we helpen je graag verder.

Dat we dagelijks bezig zijn met maatwerk in remote access en datamonitoring levert een schat aan kennis op. De professionals met wie we samenwerken – machinebouwers, bruggenbouwers, watertechnologen, gebouwbeheerders en vele andere inspirerende vakmensen – beschikken ook over een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis.

Als deze kennisbronnen samenkomen – en dat gebeurt dagelijks bij Remote – ontstaan innovatieve ideeën en oplossingen. Deze nieuwigheden brengen we via onze diensten, hardware en software in praktijk met een duidelijk doel: onze opdrachtgevers ondersteunen met het optimaliseren van alle mogelijke processen en installaties. Zodat zij op afstand zorgeloos in control blijven. 

Blog artikelen

Ervaar zelf het gemak van grip en controle op afstand. Vraag vrijblijvend een Starter Kit aan.

Waarmee kunnen
we je helpen?

Informatie aanvragen

Vraag uw Grais pakket aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)