hdr hardware maatwerk

Hardware op maat

Toegang tot al je machines en installaties waar ook ter wereld

Ben je technisch?

Wat jij wilt bestaat nog niet. Is dat een probleem? Nee! Dat is energie in zijn puurste vorm. Tenminste: voor ons. Want een hardware-oplossing bouwen die er nog niet was en waarmee jij al je remote wensen kunt realiseren: wij smullen ervan!

Jouw specifieke technische specificaties en wensen zijn leidend voor een hardware maatwerkoplossing. We kijken altijd eerst wat we zelf beschikbaar hebben. Ook inventariseren we alle opties bij onze hardware leverancier. Goed voor jou om te weten: wij denken altijd in oplossingen. Dus reken er maar op dat we jouw specifieke wens gaan vervullen. Linksom of rechtsom.

We kunnen jou onze hardware maatwerkoplossingen het best laten zien aan de hand van praktijkvoorbeelden. Dat doen we dan ook graag, want zowel onze opdrachtgevers als wijzelf zijn er trots op! Je vindt ze onderaan deze pagina. Eentje lichten we er even extra uit: de Smart Controller.

Projecten

Toonaangevende machinebouwers en gebouwbeheerders vertrouwen op ons. Bekijk hier trotsmakende projecten die we voor hen hebben uitgevoerd.

Vorige
Volgende

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Offerte aanvragen

  Aanvraag Starterkit

  ServiceGate Nano

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Lite

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Nano V3

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate V2(LTE)