Remote Factory

Accessoires

Samen met jou zorgen we ervoor dat onze oplossing jouw oplossing wordt

Ben je technisch?

Om onze remote oplossingen helemaal op jouw wensen af te kunnen stemmen bieden we onze standaardoplossingen, maatwerk én accessoires. Je zult ons nooit horen zeggen dat iets niet kan. Ervoor zorgen dat het juist wél kan: daarin zit voor ons enorm veel uitdaging en werkplezier. Dus als je op deze pagina niet vindt wat je zoekt: aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wireless Logic

De wereld van connectiviteit is continu in beweging. En Wireless Logic is voortdurend bezig met het ontwikkelen, evolueren en transformeren van diensten om klanten nog krachtigere oplossingen te bieden. De focus van Wireless Logic ligt volledig op het helpen van klanten met deskundige service en het bieden van flexibele, veerkrachtige en veilige connectiviteitsoplossingen voor elk apparaat, overal. 

M2M simkaarten

Simkaarten voor M2M toepassingen bieden spraak/sms of andere vormen van mobiele datacommunicatie. Hierdoor kunnen machines autonoom verbinding maken en op afstand gegevens (realtime) doorsturen. Een M2M simkaart is veiliger, heeft een langere levensduur en geeft de mogelijkheid tot het monitoren en controleren van data.  

Wireless Logic biedt IoT/M2M bundels die speciaal zijn ontwikkeld voor Remote Engineer met de juiste M2M-connectiviteitsoplossing – zodat jouw apparaten veilig en betrouwbaar communiceren.   

simkaart wlbenelux

Wi-Fi Antennes

4G Antennes

Overige

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)