hdr software remote

Software

Volledige regie over machines en installaties: waar ook ter wereld

Ben je technisch?

Met onze oplossingen krijg je op afstand toegang tot machines, systemen en besturingen. Een oplossing bestaat vrijwel altijd uit een samenspel van hardware en software. De hardware bestaat uit ons assortiment ServiceGate industriële VPN routers. De software die hoort bij onze oplossingen bestaat uit twee componenten: onze portal en de client service die op de achtergrond draait.

Client service

Jouw medewerker krijgt na autorisatie binnen het systeem toegang tot elke locatie die gekoppeld is aan zijn of haar account. Hiervoor hoeft alleen de gratis client service te worden geïnstalleerd. Vanaf het moment van inloggen kun je eenvoudig elke locatie benaderen waarvoor autorisatie is afgegeven. Er is geen extra software nodig om autorisatie te regelen en elke internetbrowser voldoet

remote portaal

Webportal

Met onze webportal bepaal je wie toegang heeft tot een machine of installatie en tot welk niveau. Deze handige tool geeft je daarmee de mogelijkheid om alle projecten op een veilige manier te managen. Deel bijvoorbeeld eenvoudig de toegang tot jouw locaties met collega-bedrijven die ook gebruikmaken van het Remote Engineer platform.

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

Handige webapp

Met de Remote Engineer webapp start je eenvoudig een online sessie vanuit je webbrowser. Zo kun je met je smartphone, tablet of pc altijd en overal verbinding maken met je locaties. De app biedt diverse functies. Zo kun je bijvoorbeeld notificatieprofielen instellen waardoor je automatisch meldingen – ‘notificaties’ – krijgt over de online status van je machines of installaties. Ook wanneer een verbinding niet beschikbaar is binnen de door jou gedefinieerde periode, ontvang je daarvan automatisch een melding.

Case & call management

Case & call is een administratieve functie in onze software om werkzaamheden aan machines toe te lichten in een kort verslag. Ook kun je er bijvoorbeeld jouw urenfacturatie mee verwerken. En als je specifieke wensen hebt: geen probleem. Ook als het om softwareoplossingen gaat bieden we je graag maatwerk.

Waarmee kunnen
we je helpen?

Informatie aanvragen

Vraag uw Grais pakket aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)