hdr remoteacces remote

Industriële remote access

Wereldwijd op afstand verbonden met machines en installaties

Ben je technisch?

Met onze industriële remote access diensten analyseer en beheer je met een laptop, tablet of smartphone op afstand machines en installaties waar die zich ook bevinden. Vanuit één platform zorg je voor inbedrijfstelling, onderhoud en service. En als er een storing optreedt krijg je direct een signaaltje zodat je in kunt grijpen. Grote kans dat je vanaf je eigen computer de storing snel kunt verhelpen.

Snel en efficiënt werken met remote access

 • Bespaar tijd, reiskosten en arbeidskosten
 • Verlaag downtime en verbeter de bedrijfszekerheid
 • Draag bij aan duurzaamheid en MVO
 • Optimaliseer productieprocessen en machines
 • Verhoog klanttevredenheid

ServiceGate industriële VPN routers

Het hart van onze remote access totaaloplossing bestaat uit een ServiceGate industriële VPN router. Deze router past in elke machine of schakelkast en verbindt binnen enkele minuten industriële apparatuur met het remote access platform. Door de ingebouwde firewall is het bedrijfsnetwerk optimaal beschermd. Al onze routers zijn plug & play en je mag ze gratis uitproberen.

Probeer toegang op afstand
gratis en vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een Starterkit aan

Web portal

Ook een belangrijke pijler van onze remote access totaaloplossing is de web portal. Met deze handige tool heb je de mogelijkheid om alle projecten – waar ook ter wereld – veilig en 100% betrouwbaar te managen.

Client software

De derde pijler van ons remote acces concept is de client software. De servicemedewerker krijgt na autorisatie binnen het systeem toegang tot elke locatie die gekoppeld is aan zijn of haar account. Met onze webapp kun je vervolgens eenvoudig een online sessie starten. Zo kun je als servicemedewerker met je smartphone, tablet of pc altijd en overal verbinding maken met je locaties. 

Hulp nodig?

Neem gerust contact
met ons op.

Ga ook Remote

Vraag direct een
offerte aan. 

Demo aanvragen

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen

   Aanvraag Starterkit

   ServiceGate Nano

    Aanvraag Starterkit

    ServiceGate Lite

     Aanvraag Starterkit

     ServiceGate Nano V3

      Aanvraag Starterkit

      ServiceGate V2(LTE)