Interesse in een industriële WiFi router?

Interesse in een industriële WiFi router?

Ervaar vrijblijvend ons assortiment industriële routers die worden toegepast op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IOT). 

Tijdens een demonstratie bij u op de locatie worden zowel technische als beleidsmatige onderwerpen besproken. Er kan een opstelling gebouwd worden waarin onze VPN producten voor machinebeheer op afstand worden gedemonstreerd. Zowel managers als ICT beheerders, programmeurs en engineers zijn welkom. Eventueel installeren wij direct onze producten, zodat u deze zelf een tijdje kunt uitproberen. 

Vraag uw demo aan via het contactformulier. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om een afspraak in te plannen.

ServiceGate Starter Kit

Vraag een demo aan:

Wat onze klanten zeggen

“De ServiceGate liet zich veruit het eenvoudigst configureren en beschikte standaard over een draadloze verbinding welke prima te gebruiken is voor programmeren “on the job”. Remote Engineer is erg prettig bij het geven van training op afstand. “

Wat onze klanten zeggen

“Wan, Wi-Fi, 3G of 4G zijn grote voordelen. Een ander voordeel voor ons is dat de ServiceGate van Remote Engineer niet geconfigureerd hoeft te worden.”