De Oplossing

Verbinden en beheren van machines op afstand

Met onze beproefde oplossing maakt u eenvoudig een online verbinding met een PLC, HMI, netwerk of installatie. Met uw gebruikelijke software kunt u een machine beheren of probleem verhelpen alsof u naast de machine staat. Onze producten sluiten volledig aan bij de moderne technieken, apparatuur en het IIoT. Wij brengen IT, OT en Internet of Things samen.

Totaalconcept voor remote access

Ons Remote Access totaalconcept bestaat uit een ServiceGate (industriële VPN router), Web Portal en Client Software. Met de door u geselecteerde verbinding kunt u met een desktop, tablet of smartphone op afstand beheren en analyseren.

Uw voordelen van Remote Engineer

U kunt niet alleen uw klant sneller helpen, maar ook de prestaties van de machine analyseren. U bespaart hiermee arbeidskosten, tijd en reiskosten. Allemaal dit gaat allemaal op een veilige manier.

Praktische en veilige oplossing

Wij combineren slimme technologieën en eigen expertise. Hiermee hebben wij de meest praktische en veilige manier van verbinden via het internet ontwikkeld. Zonder lastige installatieprocedures bij uw klanten en vanzelfsprekend met betrouwbare aftersales en support.

Voorkom foutgevoelig instelwerk

Technologie groeit door en machinebeheer vraagt om steeds meer expertise. Wij groeien mee met onze producten en bevinden ons vooraan in de markt. Onze VPN routers worden vooraf geconfigureerd en getest met uw gewenste instellingen, zodat u geen lastige installatieprocedures heeft bij uw klanten. Hiermee voorkomt u foutgevoelig instelwerk ter plaatse.

Bewuster en slimmer ondernemen

De voordelen van ons platform zijn duidelijk. U kunt snellere service verlenen, u krijgt beter inzicht in metingen en informatie, u werkt kostenbesparend en milieubewust. Met onze oplossing heeft u altijd wereldwijd uw machines binnen handbereik.

Overzichtelijke registratie

De verrichte werkzaamheden kunnen in het Case & Call management worden bijgehouden. Dit systeem leent zich ook uitstekend voor urenfacturatie.

Wat onze klanten zeggen

“Wij ontwerpen, bouwen en leveren innovatieve verwerkings-, weeg- en verpakkingsmachines. Uitmuntende service en support is hierbij cruciaal voor de wereldwijde klantenkring en dus voor ons. Vanuit deze achtergrond hebben wij aan de basis gestaan van de huidige online connectivity oplossing zoals die geleverd wordt door Remote Engineer. Omdat wij zo nauw betrokken zijn geweest in de ontwikkeling van Remote Engineer sluit de oplossing naadloos aan op onze wensen. De ServiceGate VPN router is dé oplossing voor het online beheren van onze honderden installaties wereldwijd. Niets staat deze samenwerking voor nu en in de toekomst in de weg.”